Szeretnél  23%-al olcsóbban vásárolni? Szeretnél Farmasi tanácsadó lenni? Töltsd ki az adatlapot, és csatlakozz kötelezettségmentesen a Farmasihoz! 

A Farmasi regisztráció előnyei: 
– Örökös tagságot kapsz, melyet nem kell megújítanod
-23%-al olcsóbban juthatsz hozzá a Farmasi termékekhez a katalógusban szereplő árakhoz képest, akkor is, ha csak saját részre rendelsz
– A rendelés összegétől független jár a 23% kedvezmény. Nem kell megadott összegért rendelned
– Extra akciókat is igénybe tudod venni, melyet kínál a cég, így jelképes áron (akár 1Ft-ért) hozzá juthatsz értékes termékekhez
– Kedvezményesen juthatsz hozzá az ÜDVÖZLŐ csomaghoz. Nem kötelező,de érdemes kihasználni, hiszen a top termékeinket tartalmazza!
-A rendelésedet házhoz szállítják, így elintézheted online a havi bevásárlásaidat

Regisztrálni az alábbi országokból tudsz: Magyarország, Románia

Kinek éri meg regisztrálni a Farmasihoz?

– Annak, aki jó áron szeretne jó minőségű kozmetikumokat, tisztítószereket

– Annak, aki üzleti lehetőséget lát benne, és szeretne csapatot építeni jutalékért cserébe. (Kiváló lehetőség azok számára is, akik profil bővítést szeretnének, és már más hálózatban dolgoznak!). Tökéletes mellék- vagy főállás, diákoknak, nyugdíjasoknak és kismamáknak is! MINDENKINEK, aki pénzt akar keresni!! Vezetőként lehetőség van elérni olyan magas jövedelmet, ami az átlag magyar havi bér többszöröse is lehet!!

Töltsd ki az adatlapot a Farmasi regisztrációd igényléséhez!

Figyelem! Telenon és emailben fogod megkapni az aktiváló kódodat! Kérlek figyeld a megadott elérhetőségeidet!

Teljes nevet adj meg! (Vezetéknév, Keresztnév)
Kérlek, hogy add meg helyesen a mobil telefonszámodat! Helyes formátum: 06301234567
Figyelem! Kérjük, hogy gmail.com- os email címet adj meg, mert csak erre tudjuk garantálni, hogy megérkezik az aktiváló email a regisztrációdról!
(Válaszd ki a listából a megfelelőt!) Szlovákiai regisztráció esetén kérlek, hogy válaszd az Egyéb opciót itt, és a lakcímben add meg a kerületet!

A Farmasi regisztráció után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben,  és küldünk egy bővebb tájékoztatót is. Ekkor lesz lehetőség a felmerülő kérdéseidet is feltenni. 

error: Content is protected !!