FARMASI ÜDVÖZLŐ CSOMAG ÚJ REGISZTRÁLTaknak

A Farmasi üdvözlő csomag, vagy találkozhatsz vele Farmasi START  csomag néven, csak új, regisztrált tagok számára elérhető!  A csomag megvásárlása nem feltétele a regisztrációnak, csak opcionális, lehetőség, hogy megismerhesd a cég termékeit.  A Farmasi üdvözlő szett a cég top termékeit tartalmazza, melyek a legnépszerűbbek, így nagyszerű lehetőség arra, hogy kedvezményesen kipróbáld és megismerhesd a termékeket és a Farmasi céget is!

Érdemes kihasználni ezt a szuper lehetőséget, mert ha külön-külön szeretnéd megvásárolni ezeket a termékeket, sokkal drágábban juthatsz hozzájuk. Ez a szett rendkívül kedvező áron, most 5.599.-FT- ért lehet a tiéd!  

A SZETT Pontértéke: 11,42 pont. És ez bele  számít amennyiben részt szeretnél venni az üdvözlő programba, így máris megvan az üdvözlő programhoz szükséges 30 pontból 11 pontod ezzel a szettel, ha megrendeled!

FARMASI ÜDVÖZLŐ program ÚJ REGISZTRÁLTaknak

A Farmasinál nem csak a régi törzsvásárlók fontosak, hanem az új vásárlók is ! Azok számára ugyanis, akik újonnan csatlakoznak a Farmasihoz, elindult az Üdvözlő programunk, melynek révén ajándék termékekre tehettek szert. Az ajándékok úgy lettek kiválogatva, hogy különböző termékkategóriákat teljes körűen felöleljék, így minden termékkategóriából ki fogtok tudni próbálni termékeket pl. smink, illatszerek, tisztítószer, Dr. C. Tuna termékkategória.

Hogyan tudsz részt venni? Hogy néz ki ez a program?

Amennyiben a belépésed hónapjában rendelsz 30 pont értékben termékeket (kb.10.500.- FT), akkor máris hozzá tudod adni rendelésedhez az első hónap ajándékát! Majd ugyanígy működik 4 teljes hónapon keresztül, hogy 30 pontos rendelésért cserébe ki tudod venni az adott hónap ajándékát! Tehát ha 4 hónapon át ha 30-30-30-30 pontért rendelsz, mind a 4 hónap ajándéka a tiéd!

Mire figyelj?

-Legyen meg a 30 pontod. Ez a 30 pont több rendelésből is összeadódhat.

-A hónap utolsó napjáig tudod kivenni az ajándékot, tehát ha a pl. a hónap utolsó napján regisztrálsz akkor csak aznap tudod kérni az ajándékot. Ha viszont a hónap elején regisztráltál, akkor egész hónapban tudsz gyűjtögetni.

– Neked kell a kosár végén betenned az ajándékot, ha felajánlja a rendszer, utólag nem tudják a rendelésedhez hozzáadni.

-Ha a belépésed hónapjában nem használod ki a START programot, mert pl. nem szeretnéd az első hónap ajándékát csak a 2. vagy 3 havit, erre nincs lehetőség! Csak folyamatosan tudod kihasználni a programot, megszakítás nélkül, és fontos, hogy már az első, a belépésed hónapjában bekapcsolódj, ha részt szeretnél venni. Tehát vagy mind a 4 hónapban aktív vagy és mind a 4 ajándékot kiveszed, vagy nem tudsz a programban részt venni!

Milyen ajándékokra tehetek szert?

  • WP1 – Red Love folyékony rúzs + Zen szempillaspirál;
  • WP2 – Sensational parfüm + Lumi, Körömvirágos és Age reversist bőrápolási minta
  • WP3 – Mr Wipes virág illatú többcélú tisztító + Aqua krém
  • WP4 – Revitalizáló sampon + Paprika zselé 🌷🌸 🎁

REGISZTRÁLJ MOST, ÉS HASZNÁLD KI ÚJ BELÉPŐKÉNT AZ ÜDVÖZLŐ CSOMAGOT & ÜDVÖZLŐ PROGRAMOT!

error: Content is protected !!