FARMASI ÜDVÖZLŐ CSOMAG ÚJ REGISZTRÁLTaknak

A Farmasi üdvözlő csomag, vagy találkozhatsz vele Farmasi START  csomag néven, csak új, regisztrált tagok számára elérhető!  A csomag megvásárlása nem feltétele a regisztrációnak, csak opcionális, lehetőség, hogy megismerhesd a cég termékeit.  A Farmasi üdvözlő szett a cég top termékeit tartalmazza, melyek a legnépszerűbbek, így nagyszerű lehetőség arra, hogy kedvezményesen kipróbáld és megismerhesd a termékeket és a Farmasi céget is!

Érdemes kihasználni ezt a szuper lehetőséget, mert ha külön-külön szeretnéd megvásárolni ezeket a termékeket, sokkal drágábban juthatsz hozzájuk. Ez a szett rendkívül kedvező áron, most 4.799.-FT- ért lehet a tiéd!  

A SZETT Pontértéke: 13.71 pont. És ez bele  számít amennyiben részt szeretnél venni az üdvözlő programba, így máris megvan az üdvözlő programhoz szükséges 30 pontból 13,71 pontod ezzel a szettel, ha megrendeled!

START MÁGNESES DÍSZDOBOZ TARTALMA:
– Dr. C. Tuna Vitalizing hajnövekedést serkentő fokhagyma kivonatot tartalmazó sampon 225ml
– Eurofresh Whitening fehérítő fogkrém miswakkal 50g
– Dr. C. Tuna Double Effect paprika & Chili balzsam 125ml 
– Dr. C. Tuna körömvirág olajos kézkrém 75ml
– Dr. C. Tuna teafa olajos arckrém 50ml
– matt rúzs
– Dr. C. Tuna méregtelenítő aktív fekete szenes arcmaszk 20ml
– 6db mini tasakos parfüm & termékminták
– Útmutató dekorkozmetikumokhoz füzet
– Útmutató arc-és testápoló termékekhez füzet
– Marketing terv füzet

FARMASI ÜDVÖZLŐ program ÚJ REGISZTRÁLTaknak

A Farmasinál nem csak a régi törzsvásárlók fontosak, hanem az új vásárlók is ! Azok számára ugyanis, akik újonnan csatlakoznak a Farmasihoz, elindult az Üdvözlő programunk, melynek révén ajándék termékekre tehettek szert. Az ajándékok úgy lettek kiválogatva, hogy különböző termékkategóriákat teljes körűen felöleljék, így minden termékkategóriából ki fogtok tudni próbálni termékeket pl. smink, illatszerek, tisztítószer, Dr. C. Tuna termékkategória.

Hogyan tudsz részt venni? Hogy néz ki ez a program?

Amennyiben a belépésed hónapjában rendelsz 30 pont értékben termékeket (kb.10.500.- FT), akkor máris hozzá tudod adni rendelésedhez az első hónap ajándékát! Majd ugyanígy működik 4 teljes hónapon keresztül, hogy 30 pontos rendelésért cserébe ki tudod venni az adott hónap ajándékát! Tehát ha 4 hónapon át ha 30-30-30-30 pontért rendelsz, mind a 4 hónap ajándéka a tiéd!

Mire figyelj?

-Legyen meg a 30 pontod. Ez a 30 pont több rendelésből is összeadódhat.

-A hónap utolsó napjáig tudod kivenni az ajándékot, tehát ha a pl. a hónap utolsó napján regisztrálsz akkor csak aznap tudod kérni az ajándékot. Ha viszont a hónap elején regisztráltál, akkor egész hónapban tudsz gyűjtögetni.

– Neked kell a kosár végén betenned az ajándékot, ha felajánlja a rendszer, utólag nem tudják a rendelésedhez hozzáadni.

-Ha a belépésed hónapjában nem használod ki a START programot, mert pl. nem szeretnéd az első hónap ajándékát csak a 2. vagy 3 havit, erre nincs lehetőség! Csak folyamatosan tudod kihasználni a programot, megszakítás nélkül, és fontos, hogy már az első, a belépésed hónapjában bekapcsolódj, ha részt szeretnél venni. Tehát vagy mind a 4 hónapban aktív vagy és mind a 4 ajándékot kiveszed, vagy nem tudsz a programban részt venni!

Milyen ajándékokra tehetek szert?

  • 1. Hónap (Belépésed hónapja): Zen szempillaspirál+ rúzs.
  • 2. Hónap: Omnia női EDP.
  • 3. Hónap: Dr. C. Tuna 53%-os Aloe Vera krém, Mr. Wipes bio, vegán Sokoldalú tisztító koncentrátum.
  • 4. Hónap: Dr. C. Tuna Vitalizing hajnövekedést serkentő fokhagyma kivonatot tartalmazó sampon (225 ml),
    Dr. C. Tuna Double Effect Paprika & Chili masszázs zselé

REGISZTRÁLJ MOST, ÉS HASZNÁLD KI ÚJ BELÉPŐKÉNT AZ ÜDVÖZLŐ CSOMAGOT & ÜDVÖZLŐ PROGRAMOT!

error: Content is protected !!