Lábápolás

A Farmasinál különböző termékek közül válogathatunk a gyönyörű lábakért. Találhatunk kéz-és lábradírt, hidratáló lábkrémet, repedezett sarokra való krémet, illetve lábszag elleni permetet. Amennyiben teljes ápolást szeretne csinálni érdemes ebben a sorrendben alkalmazni a termékeket egymás után.

Dr. C. Tuna regneráló kéz-és lábradír tengeri sóval (250ml)

A lábápolás első lépése a tisztítás. Ezzel a magas koncentrációjú pihentető lábradírral puhává és simává varázsolhatja a bőrét. Alkalmazható pórusok tisztításra, a jojoba és mandula olaj tartalmának köszönhetően alkalmas az elhalt hámsejtek eltávolítására és regenerálásra. 

Dr. C. Tuna Hidratáló lábkrém (100ml)

A lábápolás második lépése a hidratálás. Ez a krém intenzív, hosszan tartó hidratálást nyújt lábának. A berepedezett, száraz bőrt regenerálja. Jojoba olajjal és édes mandulával dúsított összetétel. Védi, puhítja, megnyugtatja a száraz, valamint az érzékeny bőrt. 

Dr. C. Tuna repedezett sarokra való krém (50ml)

Shea vajjal, glicerinnel, és bambusz vajjal gazdagított tápláló összetételű krém. Intenzív megújulást biztosít bőrének. Hidratálja, védi, nyugtatja a repedezett, száraz sarkat. Még a nagyon sérült, erősen repedezett sarkakat is helyrehozza. 

Dr. C. Tuna Lábszag elleni permet (115ml)

Ez a permet felfrissíti és hűsíti a lábat., továbbá megvédi a lábat az esetleges kellemetlen szagoktól. Jojoba olajat és teafa olajat tartalmaz. Segítségével lába egész nap friss és ápolt lehet. 

error: Content is protected !!