Tisztítószerek

Mr. Wipes Fémtisztítókrém
Eltávolítja az odaégett, száradt foltokat és a rozsdát is. Használható edényekre, serpenyőkre, vízcsapra, mosogatóra, edényekre, vízcsapra, stb.

Mr. Wipes tisztítókendő tengeri szellő/citrom illattal (40db kendő/csomag)
Egyszeri használatos, mégis könnyedén és hatékonyan tisztítja meg a felületeket. Tisztaság és frissesség érhető el vele. Eltávolítja az ujjlenyomatot, port, foltokat. Alkalmas különböző felületekre, pl. márvány, fa, rozsdamentes acél, porcelán, üveg, gránit, elektronikai eszközök.

Mr. Wipes Tisztítóspray olajra és egyéb szennyeződésekre
A tisztítószer azonnal reagál a leülepedett piszkokra és a konyhai szennyeződésekre.  Különböző felületeken is használható. Ajánlott felületek az alábbiak: égetett edények, ételmaradékok, csepegtető, konyhaszekrények, szekrények, rozsdamentes acél, csempe, kerámiás felületek, melegítő, cső, olajsütő. csepegtető.

Mr. Wipes Vízkőoldó (koncentrátum) (1liter)
A makacs vízkővel és a felgyülemlett rozsdával és az egyéb szennyeződésekkel is elbánik. Nincs kelletlen, szúrás szaga, biológiailag lebomló szer, nem hagy foltot, lemosható könnyen. Alkalmazható a fugákban is tisztításra, fehérítésre, vízforraló, teáskanna, tea-és kávéfőző tisztítására.

Mr. Wipes kézi mosogatószer (koncentrátum)
Hideg és meleg vízben is alkalmas mosogatáshoz. Hatékonyan távolítja el a foltokat és a szennyeződéseket. Gyengéd a bőrhöz, nem szárítja ki a kezet. Citrus illata van, nem marad utána kellemetlen illat vagy ragacsos érzet.

Mr. Wipes mosogatógépbe való fényezőfolyadék 
Gyorsítja az edények száradását. Alkalmazható bármilyen típusú mosogatógépbe. Almaecettel dúsított, extra fényt biztosít az elmosott edényeknek és védi őket a karcolásoktól. 

Mr. Wipes mosogatógép gél (koncentrátum)
A lerakódott zsírt feloldja, az edényeket megtisztítja a szennyeződésektől. Természetbarát az összetétele, nem hagy foltokat, nem roncsolja a mosogatógépet.

Mr. Wipes csodaszivacs
Eltávolítja a szennyeződéseket a szilárd felületekről. A szivaccsal minden felület tisztítható: padló, csempe, mosdó, kád, falak, stb. Elegendő mindössze vízbe mártani, és máris alkalmazható.

Mr Wipes Sokoldalú tisztító szappan/virág illattal (koncentrátum)
Ecocert által engedélyezett összetevőket tartalmaz. Alkalmas a szennyeződések eltávolítására akár a konyhában vagy a fürdőszobában is. Sokrétű, tökéletesen alkalmazható a kanapé vagy a fotel kárpitjának tisztítására, szőnyegre, műanyagra, alumínium felületekre. Hosszan tartó, friss illatot nyújt.

Mr. Wipes fa és laminált padlóra (koncentrátum)
Alkalmas mindenféle fafelületre, parkettára valamint fapadlózatokra. Használatát követően kellemes illat marad, a fa felület pedig fényes lesz. Biztosítja a fafelületek élettartamának meghosszabbítását. Alkalmas ajtókra, ablakkeretekre, konyhaszekrényekre, stb.

Mr. Wipes padlótisztító (koncentrátum)
Biológiailag lebomló összetételű. Egész nap kellemes illat marad a használatát követően, valamint hosszú távú higiéniai védelmet biztosít a használt felületen. Alkalmas kemény felületekre is, mint pl. márvány, csempe, járólap, stb. Nem kell leöblíteni! 

Mr. Wipes WC tiszító (koncentrátum)
Eltávolítja a WC csészében lévő szennyeződéseket, valamint a makacs és öreg rozsdafoltokat. Hozzáfér a nehezen elérhető helyekhez is a speciális fejének köszönhetően. Az alkalmazott felületen védőréteget képez, tiszta és friss illatot biztosít. Nem hagy foltot, könnyedén leöblíthető.

error: Content is protected !!